Rüyada vücudunun yara döktüğünü görmek

Rüyada vücudunun yara döktüğünü görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada vücudunun yara döktüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkatle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada kendi vücudunda yaralar görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda yaralar olduğunu görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, belalara denk gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda yara çıkmak gelirinin de garanti altında olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Rüyada vücudu yara içinde görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin vücudunda yara görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına işaret eder.

Rüyada vücutta yara görmek allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret eder.

Rüyada vücut yarası görmek duygularının ön plana çıkacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işarettir.

Rüyada kendi vücudunda yara görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments