Rüyada vücudunda yara olduğunu görmek

Rüyada vücudunda yara olduğunu görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada vücudunda yara olduğunu gördüyseniz:

  • Farklı teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada vücudunun yara döktüğünü görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının vücudunda yara görmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta yara görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda yara görmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi vücudunda yaralar görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta yara izi görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments