Rüyada başka birinin vücudunda yara görmek

Rüyada başka birinin vücudunda yara görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, yenisinin başlayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, sıkıntısının biteceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına işarettir.

Rüyada başka birinin vücudunda yara gördüyseniz:

  • Ayak eklemleriyle ilgili sorunlar kendini gösterdiğinde önemsememezlik etmeyin.

Rüyada başka birinin vücudunda yara görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda yara olduğunu görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda yara görmek iyiliğe ve güzelliğe, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalet eder.

Rüyada başkasının vücudunda yara görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, önemli bir makama terfi alacağına inanılır.

Rüyada birinin vücudunda yaralar görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına delalettir.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin vücudunda yara görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments