Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar görmek

Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, sevinç dolu haberler alacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar gördüyseniz:

  • Yanlış nedenlerle imajınızı güçlendirmeniz durumunda, otorite konumundaki kişilerle veya resmi kurum ya da kuruluşlarla ilişkilerinizde çıkmazlar oluşabilir.

Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine yorulur.

Rüyada vücudunda yara olduğunu görmek rahat erileceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan vücudunda yara görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına işarettir.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin vücudunda yara görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda yaralar görmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada vücutta kırmızı yaralar görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücutta yara çıkmak yaşadığı yokluğun biteceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments