Rüyada vücutta yara çıkmak

Rüyada vücutta yara çıkmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, ağzının tadının bozulacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine alamet eder.

Rüyada vücutta yara çıkmak gördüyseniz:

  • Aralarından daha az sıkıcı olanları elemekle kalmayıp en eğlenceli ya da ilgi çekici olanlarını bulmalısınız.

Rüyada vücudunda yara çıkmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Rüyada vücutta yara çıkmak yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, yeni hobiler edinileceğine işarettir.

Rüyada vücudunu yara içinde görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının vücudunda yara görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada insan vücudunda yara görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta kırmızı yaralar görmek çok güzel günler görüleceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudu yara görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments