Rüyada uzun zaman görmediği birini görmek

Rüyada uzun zaman görmediği birini görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, adının ülke dışında yayılacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zaman görmediği birini gördüyseniz:

  • Aşırılığa kaçmanız, maddi açılardan size zarar getirebilir.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz birini görmek rakipsiz hale geleceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişileri görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek de zenginliğe kavuşacağına, ticarette şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini öpmek huzursuz olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin komşunu görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments