Rüyada uzun zamandır görmediğin birini öpmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini öpmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini öpmek gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da yaşam tarzınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini öpmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin birini görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabalarını görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek büyük borçların altında ezileceğine, yüksek makamlara geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments