Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler size zarar verebilir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak müjdeli olaylar yaşayacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek ister istemez çok üzüleceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, işlerin düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Melek kavalcı

Rüyamda kızım kucağımda kundakta bebek oluyor ölen Arkadaşım ve eşi kızımı Çok seviniyorlar beraber gitmek istiyorlar