Rüyada uzun zamandır görmediğin kişileri görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişileri görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişileri gördüyseniz:

  • Bağlılığınız karşılıksız kalmayacak.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişileri görmek geri plana düşeceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediği birini görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments