Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını gördüyseniz:

  • Evle ilgili gelişmeler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına alamet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, işinin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek rahatsızlık vereceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek nimetin çoğalacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments