Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, zarar göreceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını gördüyseniz:

  • Para kaybınız olabilir.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, kişinin isteklerine nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek küslüklerin biteceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine inanılır.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, borcunun da hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek duygularının ön plana çıkacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine yorulur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments