Rüyada uzun zamandır görmediğin komşunu görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin komşunu görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin komşunu gördüyseniz:

  • Bazı sırlarınız sizi sevmeyen kimselere taşınabilir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin komşunu görmek kötü günlerin geride kalacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini öpmek elinin de bollaşacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birilerini görmek tekin olmayan işlere girileceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek bir koyduğu işten üç alacağına, rızkının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır küs olduğun birini görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments