Rüyada uzun zamandır görmediğiniz birini görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz birini görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz birini gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde bulunmak, bazı bilgilere ulaşmaya çalışmak ya da ilerlemenize yardımı dokunabilecek kişileri ziyaret etmek doğru eylemler olabilir.

Rüyada uzun zamandır görmediği birini görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır konuşmadığın birini görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğim birini görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments