Rüyada tırnağını uzun görmek

Rüyada tırnağını uzun görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağını uzun gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek zevk için yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada tırnakları uzun görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, çok başarılı işlere adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağını uzun görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada tırnağı uzun görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada uzun ojeli tırnak görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, ekonomik olarak kalkınacağına inanılır.

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada uzun tırnaklı erkek görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine inanılır.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments