Rüyada uzun tırnak görmek

Rüyada uzun tırnak görmek kendi şansını kendi yaratacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, çok uğraş vereceğine, neşesine kavuşacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada uzun tırnak gördüyseniz:

  • Aynı zamanda sizin için önemli gelişmelerinyaşanabileceği bir zaman dilimindesiniz.

Rüyada çok uzun tırnak görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına inanılır.

Rüyada tırnağın uzun olduğunu görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının tırnağını uzun görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına inanılır.

Rüyada uzun tırnaklı erkek görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına delalettir.

Rüyada başkasında uzun tırnak görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine tabir olunur.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments