Rüyada başkasında uzun tırnak görmek

Rüyada başkasında uzun tırnak görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, kalkınacağına, keyfinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasında uzun tırnak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük kişiler veya çocuklar kararlarınız üzerinde etkili olabilir.

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına yorulur.

Rüyada uzun tırnaklı bebek görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun tırnak kesmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada uzun ojeli tırnak görmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına inanılır.

Rüyada tırnaklarını uzun görmek evlatların hayırsız çıkacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada el tırnağını uzun görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments