Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, dara düşeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada uzun ve kirli tırnak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız başarıyı beraberinde getirebilir.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada tırnak kiri temizlemek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına tabir olunur.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnak arasında kir görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına alamet eder.

Rüyada tırnak kiri görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını kirli görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Rüyada tırnağını kirli görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments