Rüyada bacağının kırık olduğunu görmek

Rüyada bacağının kırık olduğunu görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, amacına ulaşmayı başaracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağının kırık olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım etmek, destek olmak veya asistanlık yapmak isteyen kişiler olsa da, nereden başlayacaklarını bilemiyor olabilirler.

Rüyada bacağı kırık at görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, yeteneklerini geliştirmeye tabir olunur.

Rüyada bacağı kırık görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağının kırık olduğunu görmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada bacağı kırık birini görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağını kırık görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık sürahi görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık yumurta görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments