Rüyada bacağı kırık görmek

Rüyada bacağı kırık görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, eskisinden de iyi olacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağı kırık gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada bacağının kırık olduğunu görmek bereketli işlere gireceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada bacağı kırık görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağı kırık birini görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına delalettir.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada bacağını kırık görmek daha çok çalışılacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına delalettir.

Rüyada bacağı kırık at görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil cam kırıkları görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kırık askı görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments