Rüyada bacağını kırık görmek

Rüyada bacağını kırık görmek rızkından ve gelirinden olacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, tüm sorunlarının biteceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağını kırık gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızla aşk hayatınız arasında kalabilirsiniz.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada bacağı kırık birini görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada bacağını kırık görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına tabir olunur.

Rüyada bacağı kırık görmek işlerin yavaşlayacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada bacağı kırık at görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada bacağının kırık olduğunu görmek borçlanacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını kolu kırık görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık yüzük bulmak kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, başarılı ve kazançlı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments