Rüyada bacağı kırık at görmek

Rüyada bacağı kırık at görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağı kırık at gördüyseniz:

  • İlişkilerde öfkeye bağlı ani tepkilerden veya ani girişimlerden kaçınmalısınız.

Rüyada bacağı kırık at görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağını kırık görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağının kırık olduğunu görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bacağı kırık görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada bacağı kırık birini görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kırık ayaklı at görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, yarınlarına umutla bakacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı kırık at görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments