Rüyada bacağı kırık birini görmek

Rüyada bacağı kırık birini görmek kişinin geri planda kalacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, gelirinin daimi olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, bereketli işler yapılacağına inanılır.

Rüyada bacağı kırık birini gördüyseniz:

  • Sosyal yardım işleriniz, sosyal arkadaşlıklarınız veya iş hayatınız açısından önemli bir aylık sürece giriyorsunuz.

Rüyada bacağı kırık at görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kişinin muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada bacağı kırık birini görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına delalettir.

Rüyada bacağı kırık görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, başarıların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağını kırık görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine işaret eder.

Rüyada bacağının kırık olduğunu görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sapı kırık bıçak görmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine rivayet eder.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments