Rüyada uzun saçı kısa görmek

Rüyada uzun saçı kısa görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, keyfe kavuşacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun saçı kısa gördüyseniz:

  • Bir an önce, fikirleriniz arasında bir eleme yapıp hangilerinin peşinden gideceğinize karar vermenizde fayda var.

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına delalet eder.

Rüyada kısa saçı uzun görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, olmayacak hayallere kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı uzun olduğu halde kısa görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, şansının kendinden yana olacağına tabir olunur.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun saçını kısa görmek sıhhat ve moral bulacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saçı kısa görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına delalettir.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments