Rüyada saçı uzun olduğu halde kısa görmek

Rüyada saçı uzun olduğu halde kısa görmek işlerin daha kötüye gideceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saçı uzun olduğu halde kısa gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendi özel dertlerinize gereğinden fazla odaklamanız tehlikeli olabilir.

Rüyada saçı uzun olduğu halde kısa görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek hayallerinin suya düşeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa saçı uzun görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun saçını kısa görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada uzun saçı kısa görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, galibiyetlerinin artacağına inanılır.

Rüyada kısa olan saçı uzun görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments