Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilirsiniz veya sizin için özel kişilerle kaliteli saatler geçirebilirsiniz.

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, çok eğleneceğine rivayet eder.

Rüyada uzun saçı kısa görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada saçı uzun olduğu halde kısa görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saçını kısa görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek yaşamını daha iyi planlayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek kazancın artmasına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kısa saçı uzun görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments