Rüyada uzun saçı kısa kestirmek

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek kafasının rahatlayacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, muradın gerçekleşeceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine alamet eder.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada saçlarını kısa kestirmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işarettir.

Rüyada saçını kısa kestiğini görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına işarettir.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını kısa kestirdiğini görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı kısa kestirmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada saçları kısa kestirmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine işarettir.

Rüyada saçını kısa kestirmiş görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments