Rüyada uzun saçını kısa görmek

Rüyada uzun saçını kısa görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun saçını kısa gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmamanız durumunda fazlasıyla cazip görünen bazı teklifler anlamını yitebilir veya geri çekilebilir.

Rüyada uzun saçını kısa görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya delalet etmektedir.

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına yorulur.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek işlerinin ağırlaşacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada saçı uzun olduğu halde kısa görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına yorulur.

Rüyada kısa olan saçı uzun görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, istediği evde oturacağına inanılır.

Rüyada uzun saçı kısa görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments