Rüyada kısa saçı uzun görmek

Rüyada kısa saçı uzun görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, hayatın düzene gireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kısa saçı uzun gördüyseniz:

  • Aklınız yolunuzu aydınlatabilir.

Rüyada kısa olan saçı uzun görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, eğlenceli günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada uzun saçını kısa görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun saçı kısa görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa saçı uzun görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yeterli kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına rivayet eder.

Rüyada saçı uzun olduğu halde kısa görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments