Rüyada üzüm yedirdiğini görmek

Rüyada üzüm yedirdiğini görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisi ile gururlanacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine alamet eder.

Rüyada üzüm yedirdiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimselerin yaklaşımlarını daha olumlu değerlendirmelisiniz.

Rüyada üzüm yedirmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada birinin üzüm yediğini görmek dine ve allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına inanılır.

Rüyada birisine üzüm yedirmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara üzüm yediğini görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine üzüm yedirmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine üzüm yedirmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzüm yedirdiğini görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil üzüm yediğini görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments