Rüyada yeşil üzüm yediğini görmek

Rüyada yeşil üzüm yediğini görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, zafer elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, daha güçlü bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil üzüm yediğini gördüyseniz:

  • Sonuçlar, sizin yolunuzda gitmeleri durumunda oluşacak sonuçlardan daha da iyi olabilir.

Rüyada yeşil üzüm yediğini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birine üzüm yedirmek her işten alnının akıyla çıkmaya, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada kara üzüm yedirmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, dedikodu edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz üzüm yediğini görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe üzüm yedirmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah üzüm yedirmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yeni bir hayata adım atılacağına işaret eder.

Rüyada üzüm yedirmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Rüyada kuru üzüm yediğini görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments