Rüyada birinin üzüm yediğini görmek

Rüyada birinin üzüm yediğini görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Rüyada birinin üzüm yediğini gördüyseniz:

  • Size baskı kuran veya zorlayan kişilere dikkat edin ya da aynı hatayı başkalarına yapmadığınızdan emin olun.

Rüyada başkasının üzüm yediğini görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah üzüm yediğini görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm yedirdiğini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada birine üzüm yedirmek geçim derdine düşmeyeceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birine üzüm yedirmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine tabir olunur.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzüm yedirmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru üzüm yediğini görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments