Rüyada üzüm yedirmek

Rüyada üzüm yedirmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kötü halin son bulacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm yedirmek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz geçmişin etkisinde kalabilir.

Rüyada yeşil üzüm yediğini görmek iş projelerinin gerçek olacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işarettir.

Rüyada bebeğe üzüm yedirmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada siyah üzüm yediğini görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm yediğini görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine üzüm yedirmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada üzüm yemek ve yedirmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kara üzüm yedirmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments