Rüyada birisine üzüm yedirmek

Rüyada birisine üzüm yedirmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, başarıya giden yollarını açacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına tabir olunur.

Rüyada birisine üzüm yedirmek gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeli, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada kırmızı üzüm yediğini görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine üzüm yedirmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine inanılır.

Rüyada sarı üzüm yediğini görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye tabir olunur.

Rüyada birisine üzüm yedirmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işarettir.

Rüyada beyaz üzüm yediğini görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birine üzüm yedirmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah üzüm yediğini görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm yedirdiğini görmek maddi açıdan zarar edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments