Rüyada üzerine parfüm sıkmak

Rüyada üzerine parfüm sıkmak başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, işinden ve parasından olacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, umutlarını yitireceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine rivayet eder.

Rüyada birine parfüm sıkmak zarar etmeyeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına rivayet eder.

Rüyada parfüm sıkmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada ağıza parfüm sıkmak içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve parfüm sıkmak böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada erkek parfümü sıkmak mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada çok parfüm sıkmak kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments