Rüyada üzerine çiş gelmek

Rüyada üzerine çiş gelmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzerine çiş gelmek gördüyseniz:

  • Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada çişi geldiğini görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çok çişi gelmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çişi gelmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Rüyada üzerine çiş gelmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada yere çiş yapmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada tabağa çiş yapmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize çiş yapmak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiş yapamamak elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments