Rüyada çiş yapamamak

Rüyada çiş yapamamak büyük bir maddi kayba uğranacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, mal sahibi olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiş yapamamak gördüyseniz:

  • Belli bir işlemi ya da muameleyi yapılandırmayı sağlayacak bir görüşünüz varsa açıkça dile getirmelisiniz.

Rüyada çocuğunu çiş yaparken görmek rahat şekilde geçineceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardağa çiş yapmak kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına inanılır.

Rüyada ayakkabıya çiş yapmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, asosyal bir insan haline geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının çiş yapmak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına işarettir.

Rüyada dışarıya çiş yapmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada mezarlığa çiş yapmak çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına yorulur.

Rüyada kapı önüne çiş yapmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada üzerine çiş yaptığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments