Rüyada yere çiş yapmak

Rüyada yere çiş yapmak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere çiş yapmak gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden çok şeyle ilgilenmeniz ya da diğerlerinin size görev veya yük yüklemesine açık duruşunuz memnuniyetsiklik yarata bilir.

Rüyada bir yere çiş yapmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine işarettir.

Rüyada yere çiş yapmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstüne çiş yapmak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli çiş yapmak rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta çişini yapmak sevdiği birini kırmaya, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret eder.

Rüyada kaka çiş yapmak rahatının ve gelirinin artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada halıya çiş yapmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten çiş yapmak başarıya giden yollarının açılacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments