Rüyada çok çişi gelmek

Rüyada çok çişi gelmek yol göstereceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına delalettir.

Rüyada çok çişi gelmek gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemeli, belli bir plan, iş ya da projenize heyecan katabilecek yaklaşımlar geliştirmelisiniz.

Rüyada çişi geldiğini görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çişi gelmek variyetinin her geçen gün artacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına inanılır.

Rüyada üzerine çiş gelmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine inanılır.

Rüyada çok çişi gelmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada birinin çiş yaptığını görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprağa çiş yapmak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada çok fazla çiş yapmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan çişi görmek yüküne ortak olacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments