Rüyada çişi geldiğini görmek

Rüyada çişi geldiğini görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet eder.

Rüyada çişi geldiğini gördüyseniz:

  • Herşeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada üzerine çiş gelmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada çişi geldiğini görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada çişi gelmek ekmeğine leke süreceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada çok çişi gelmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, o işi canlandıracağına alamet eder.

Rüyada fare çişi görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada mezara çiş yapmak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Rüyada çiş temizlediğini görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun çiş yaptığını görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments