Rüyada denize çiş yapmak

Rüyada denize çiş yapmak kapalı olan kısmetinin açılacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada denize çiş yapmak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belli başlı düzenlemeler, planlar ya da iş birlikleri çok fazla karlı olmasa da, önemli tecrübeler kazanacağınızı veya kazandığınızı unutmamalısınız.

Rüyada denize çiş yapmak yürek yakan biri haline geleceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada büyük çiş yapmak güzel gelişmeler yaşanacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprağa çiş yapmak keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada klozete çiş yapmak rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı çiş yapmak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada salona çiş yapmak ileriye gideceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapının önüne çiş yapmak kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına delalet eder.

Rüyada lazımlığa çiş yapmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments