Rüyada bacağın kesilmesini görmek

Rüyada bacağın kesilmesini görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, harama göz dikmeyeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada bacağın kesilmesini gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir veya liderlik rolü gerektiren işlere soyunup soyunamayacağınız konusu üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada eşinin bacağının kesildiğini görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin bacağının kesildiğini görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada bacağının kesildiğini görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağının kesilmesini görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada bacakları kesilmek makam sahibi olacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments