Rüyada birini dudaktan öpmek

Rüyada birini dudaktan öpmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada birini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Değer yargınız size ait olduğu gibi kimse tarafından da yönlendirilemez.Bu yüzden çevrenizde meydana gelen olayları abartmamalısınız.

Rüyada erkeğin dudağından öpmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, kötü yönde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin dudağından öpmek haneden birinin ayrılacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işaret eder.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, gözyaşı döküleceğine inanılır.

Rüyada bayanı dudaktan öpmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin dudağından öpmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments