Rüyada ünlü biriyle dudaktan öpüşmek

Rüyada ünlü biriyle dudaktan öpüşmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada ünlü biriyle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı olmalı, kimsenin söylediğine veya baskı koyduğu yöne göre ilerlememelisiniz.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine yorulur.

Rüyada ünlü biriyle dudaktan öpüşmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada dudaklarının yara olduğunu görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudakta ben görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada birini dudağından öpmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada dudak parlatıcısı görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments