Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Belli konularda işleri uygulayan taraf olmak, tasarlayan kadar cazip olmayabilir.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek ticaret hayatına atılacağına, daha fazla gelire kavuşacağına inanılır.

Rüyada ünlü biriyle dudaktan öpüşmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık birini dudaktan öpmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments