Rüyada ünlü bir kadını öpmek

Rüyada ünlü bir kadını öpmek büyük bir üne sahip olunacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada ünlü bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu veya sevgi paylaşımlarının yüksek olduğu ortamlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada ünlü bir kadını öpmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine inanılır.

Rüyada ünlü birini öpmek atılım yapacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalettir.

Rüyada ünlü bir erkek öpmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Rüyada ünlü öpmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin elini öpmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir ünlüyü öpmek sıkıntılardan kurtulmaya, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments