Rüyada ünlü birini öpmek

Rüyada ünlü birini öpmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, zor durumların sona ereceğine, yaşadığı stresin biteceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birini öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde içine kapanık tutumlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada ünlü erkek öpmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına yorulur.

Rüyada ünlü birinin elini öpmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü bir kadını öpmek düşmanını alt edeceğine, maddi olarak güç kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birini yanağından öpmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işarettir.

Rüyada ünlü bir erkek öpmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birini öpmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine işarettir.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek işlerde aksilikler yaşanacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments