Rüyada ünlü öpmek

Rüyada ünlü öpmek ün sahibi olacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü öpmek gördüyseniz:

  • Bir dublörünüz yoksa işiniz zor görünüyor.

Rüyada ünlü birini öpmek isteklerinize kavuşacağınıza, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada ünlü birini yanağından öpmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada ünlü bir kadını öpmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir ünlüyü öpmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada ünlü birinin elini öpmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet eder.

Rüyada ünlü bir erkek öpmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments