Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, rızkının azalacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, emellere ulaşılacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek gördüyseniz:

  • Aslında kendi yorumunuzun, senaryonuzun veya görüşlerinizin doğruluğu konusunda emin ya da ısrarcı olmak istemenize rağmen, biraz daha esnek olmanızda veya farklı bakış açılarını da dinlemenizde fayda var.

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek kazancı arttıracağına, büyük bir özgüven kazanılacağına delalettir.

Rüyada ünlü bir erkeği öpmek rızkında ve malından olacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada ünlü bir kadını öpmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek helal rızka kavuşacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada ünlü öpmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine inanılır.

Rüyada ünlü birini yanağından öpmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada ünlü erkek öpmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments