Rüyada bir ünlüyü öpmek

Rüyada bir ünlüyü öpmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, hayatının yolunda gideceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir ünlüyü öpmek gördüyseniz:

  • Bilin ki, kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceler daha olumlu sonuçlar verebilir.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, ardından bu kişiye açılacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü erkek öpmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü bir kadını öpmek zor durumlarda kalacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birini öpmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada bir ünlüyü öpmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına inanılır.

Rüyada ünlü birini yanağından öpmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına delalettir.

Rüyada ünlü bir erkeği öpmek büyük ve güzel işler yapacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments