Rüyada ünlü bir erkek öpmek

Rüyada ünlü bir erkek öpmek rahatlık içinde yaşayacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, sonuçtan memnun kalacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada ünlü bir erkek öpmek gördüyseniz:

  • Daha da önemlisi ihtiyaçlarınızı karşılamak için istekli olabilirler.

Rüyada ünlü erkek öpmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü bir erkeği öpmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü bir erkek öpmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulur.

Rüyada ünlü öpmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir ünlüyü öpmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ünlü bir kadını öpmek şifa edineceğine, maddi yükünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birini yanağından öpmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments